fbpx

Auto gume

Na sajtu firme Gešer DOO možete pronaći najširi spektar auto gume za sve tipove vozila pa tako i auto gume za putnička vozila sa sjajnim savetima kako za njihov izbor, njihovo održavanje, tako i za sve ostalo.

Auto gume

Auto gume imaju nekoliko vrlo važnih funkcija. Osim što nose težinu vozila, auto gume ublažavaju jačinu udarca kad vozilo naiđe na izbočenja, rupe ili neke druge prepreke na kolovozu. Što je još važnije, gume stvaraju trenje koje je neophodno za ubrzanje, skretanje, kočenje i kontrolu smera kretanja na različitim podlogama i u različitim vremenskim prilikama.

Između aprila i oktobra, letnje auto gume su najbolji i pravi izbor za vozila. Čak i na suvim putevima i u umerenim vremenskim uslovima, vase auto gume moraju da zadovolje visoke zahteve i standarde u pogledu sigurnosti u svakom trenutku.

Gumena smeša letnjih auto guma je manje elastična u odnosu zimske auto gume, posebno na većim temperaturama. Stoga su otpor kotrljanja i habanje niži dodajući udobnost u vožnji sa nižim nivoima buke. Pored toga, letnje auto gume postižu bolje rezultate kada je u pitanju kilometraža i stabilnost upravljanja. Još jedna korist od letnjih guma je da smanjuju potrošnju goriva.

Letnje auto gume

Letnje auto gume se razvijaju kao univerzalne za jedinstvene vremenske uslove tokom letnjih meseci. Ove gume su namenjene za vožnju na suvim i kišnim, klizavim putevima, a naročito na višim temperaturama. Karakteristike koje auto gume moraju da imaju da bi pružale optimalni spektar performansi i kako bi se izborile sa letnjim uslovima su: rebra, šipke gazećeg sloja i žlebovi.

Sve informacije o određenoj letnjoj gumi se mogu naći na bočnom zidu auto gume, kao što su širina, visina, prečnik i indeks opterećenja.

Mnogi proizvođači pneumatika za automobile su razvili proizvodnju i njihove auto gume se razlikuju po tome što su neke lakše o drugih, prema načinu prianjanja, udobnosti u vožnji, upravljivosti njihovog vozila po klizavim terenima.

Širok izbor svih modela guma, za sve tipove vozila, firme Gešer, o kojoj možete pročitati više ovde, pa tako i auto gume, možete poručiti i na jednostavan način osigurati sebi sigurnu i udobnu vožnju.

Od sada će Vaša putovanja kao I svakodnevna upotreba Vašeg mezimca na četiri točka biti umnogome lakša, udobnija i bezbednija, koristeći auto gume koje kod nas možete pronaći. Pogledajte našu celokupnu ponudu I uverite se sami.

Slobodno nas kontaktirajte ovde, gde nam možete uvek pisati ako imate neku nedoumicu vezano za auto gume.

Napomena: Gume je moguće kupiti samo preko veleprodaje.