fbpx
jednokratna zaštitna maska

Jednokratne maske Leave a comment

Troslojna maska za lice

Troslojna zaštitna maska za lice za jednokratnu upotrebu je lična zaštitna oprema dizajnirana da štiti osetljive procese od kontaminacije saglasno sa odredbama Pravilnika o LZO 23/20, kao kategorija I, da štiti delove tela koje prekriva artikal od prašine koja nije opasna i tečnosti u primenama sa niskim rizikom. Izrađena je od 100% polipropilena u tri sloja, efikasnost filtracije veća od 95%. Ne izaziva alergije. Univerzalna veličina.

Upotreba i ograničenja

Kategorija LZO – Zaštita samo od manjih rizika, nemojte koristiti za poslove koji zahtevaju veći stepen zaštite. Jednokratna oprema nije otporna na vatru i ne može da se koristi pored izvora toplote, plamena ili varnica ili u potencijalno zapaljivim okruženjima.

Uputstvo za održavanje

Zabranjeno pranje; Zabranjeno peglanje; Zabranjeno sušiti u mašini sušenje; Zabranjeno hemijsko čišćenje; Zabranjeno beljenje.

Upozorenje

Ne prilaziti otvorenoj vatri niti blizu izvora toplote. Materijal se topi pri temperaturi od 16 stepeni. Ovaj proizvod nije dizajniran za upotrebu kao zaštitta protiv azbesta, silikona, pamučne prašine ili bilo koje druge otrovne prašine, pare, gasova i isparenja. Nije predviđeno za korišćenje prilikom farbanja.

Cena jednokratnih maski u našoj veleprodaji:

Pakovanje 50 kom Neto cena: 15.00 din

Pakovanje 500 kom Neto cena: 12.90 din

Pakovanje 1000 kom Neto cena: 12.00 din

Pakovanje 2000 kom Neto cena: 11.50 din

*Cene bez PDV-a
** Rok isporuke 1 dan
*** Maskice se prodaju u pakovanjima od 50 kom, dok je transporno pakovanje 2.000 kom.

Dokumentacija je dostupna na linku.

Ostavite odgovor