fbpx
, ,

Goodyear 205/55 R16 UG PERF2 MS ROF 91H

Goodyear
SKU: 00526717

 

Zimska guma RunOnFlat (ROF)

Zimski pneumatik za vozila visokih performansi koji je postigao najbolje rezultate prilikom testiranja.

12.963,00 

Goodyear 205/55 R16 UG PERF2 MS ROF 91H

RunOnFlat guma, omogućava nastavak vožnje sa probušenom gumom, sa brzinom na oko 80 – 90 km/h, možete da pređete i do 300 km, do mesta na kome ćete izvršiti zamenu.

Bočni zidovi RunOnFlat guma su dizajnirani tako da mogu jedno vreme da podnesu težinu automobila čak i kada je pritisak u njima nula.

Gume RunOnFlat imaju posebno dizajnirane ojačane bokove. Ovakvi bokovi drže gumu na felni i nose vozilo čak i kada je guma probušena.

Sa RunOnFlat gumom možete bezbedno vozite do 300 km smanjenom brzinom, do prvog vulkanizera kod koga ćete gumu zameniti za novu.

Da biste mogli da montirate i koristite RunOnFlat gume, potrebno je da vaše vozilo bude opremljeno sistemom za proveru pritiska u gumama. Ovaj sistem upozorava vozača da neka od guma na vozilu gubi pritisak.

RunOnFlat gume se proveravaju se kao i obične gume, bar jednom mesečno, kao i posle svakog dužeg putovanja. Povremeno treba uraditi i vizuelnu proveru kako bi ste ustanovili da li guma ima oštećenja i koliki je stepen habanja.

Na vozilu koje koristi RunOnFlat gume, potrebno je da imate sve četiri RunOnFlat gume.

Prianjanje

  • UltraGrip Performance 2 odlikuju vrhunske performanse u svim zimskim uslovima zahvaljujući smeši gazećeg sloja koja održava dobro prianjanje na ekstremno niskim temperaturama. Uživajte u lakšem ubrzavanju i vožnji uzbrdo zahvaljujući perifernim kanalima na gazećem sloju sa nazubljenim ivicama. Tehnologija Adaptive SipeGrip poboljšava prianjanje i povećava moć kočenja na sabijenom snegu i ledu.

Upravljanje

  • Pneumatik UltraGrip Performance 2, predviđen za vožnju visokih performansi, održava optimalnu čvrstinu i na taj način omogućava pouzdano upravljanje na mokrim i suvim podlogama. Centralna linija omogućava neprekidan kontakt sa površinom puta i obezbeđuje preciznije upravljanje na suvim putevima.

Akvaplaning

  • Kanali gazećeg sloja u obliku slova „V“ efikasno raspršuju vodu sa površine pneumatika i pomažu vam da zadržite kontrolu nad vozilom na mokrim putevima i bljuzgavici.

Udobnost

  • Redosledom niza blokova svodi se na minimum buka koju stvara pneumatik i omogućava uživanje u tihoj i mirnoj vožnji.
KarakteristikaVrednost
KategorijaROF
SezonaZimska
ProizvođačGoodyear
DOT
IskorišćenjeE
PrianjanjeC
Buka68
Proizvođač

Naziv proizvoda

Goodyear 205/55 R16 UG PERF2 MS ROF 91H

Šifra artikla:

00526717

Zemlja porekla

Nemačka

Uvoznik

Baki d.o.o.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Goodyear 205/55 R16 UG PERF2 MS ROF 91H”

There are no reviews yet.