fbpx
, ,

Goodyear 245/45 R18 UG 8 PERF 100V ROF

Goodyear
Šifra artikla: 00532423

 

Zimska guma RunOnFlat (ROF)

UltraGrip 8 Performance pruža superiorno prijanjanje na čvrstom snegu.

23.194,00 

Goodyear 245/45 R18 UG 8 PERF 100V ROF

RunOnFlat guma, omogućava nastavak vožnje sa probušenom gumom, sa brzinom na oko 80 – 90 km/h, možete da pređete i do 300 km, do mesta na kome ćete izvršiti zamenu.

Bočni zidovi RunOnFlat guma su dizajnirani tako da mogu jedno vreme da podnesu težinu automobila čak i kada je pritisak u njima nula.

Gume RunOnFlat imaju posebno dizajnirane ojačane bokove. Ovakvi bokovi drže gumu na felni i nose vozilo čak i kada je guma probušena.

Sa RunOnFlat gumom možete bezbedno vozite do 300 km smanjenom brzinom, do prvog vulkanizera kod koga ćete gumu zameniti za novu.

Da biste mogli da montirate i koristite RunOnFlat gume, potrebno je da vaše vozilo bude opremljeno sistemom za proveru pritiska u gumama. Ovaj sistem upozorava vozača da neka od guma na vozilu gubi pritisak.

RunOnFlat gume se proveravaju se kao i obične gume, bar jednom mesečno, kao i posle svakog dužeg putovanja. Povremeno treba uraditi i vizuelnu proveru kako bi ste ustanovili da li guma ima oštećenja i koliki je stepen habanja.

Na vozilu koje koristi RunOnFlat gume, potrebno je da imate sve četiri RunOnFlat gume.

Upravljanje

  • Model UltraGrip 8 Performance pruža superiorno prijanjanje na čvrstom snegu, zahvaljujući integraciji tri različita tipa lamela. Nazubljeno centralno rebro u radi kao kopač kroz sneg i zaranja u snežnu površinu radi dodatne vuče.
  • Model UltraGrip 8 Performance sadrži veliku kontaktnu površinu koja poboljšava rukovanje na ledu. Smesa gazećeg sloja sa silikom održava dobro prijanjanje pri niskim temperaturama.

Akvaplaning

  • Specijalni hidrodinamički kanal brzo odvodi vodu sa površine pneumatika, što pomaže da zadržite kontrolu na mokrim ili bljuzgavim putevima.

Ekonomičnost u potrošnji goriva

  • Lagana konstrukcija ovog pneumatika smanjuje otpor prilikom obrtanja, smanjuje potrošnju goriva vašeg vozila i CO2 emisije.
KarakteristikaVrednost
KategorijaROF
SezonaZimska
ProizvođačGoodyear
DOT
IskorišćenjeC
PrianjanjeB
Buka69
Proizvođač

Naziv proizvoda

Goodyear 245/45 R18 UG 8 PERF 100V ROF

Šifra artikla:

00532423

Zemlja porekla

Nemačka

Uvoznik

Baki d.o.o.

Na osnovu 0 komentara

0.0 overall
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će napisati komentar “Goodyear 245/45 R18 UG 8 PERF 100V ROF”

Trenutno nema komentara.