fbpx
,

Texaco URSA ULTRA X 10W-40 60 lit.

TEXACO
Šifra artikla: 801717CXE

Texaco URSA ULTRA X 10W-40 60 lit.

Pakovanje 60 litara.

 

Ovaj proizvod ćemo Vam isporuciti na bilo koju adresu u Srbiji. Cena važi samo za online poručivanje i uplatu putem bankarske transakcije – virmanski, nalogom za uplatu / prenos pre isporuke.

 

35.040,00 

Sintetičko motorno ulje poslednje generacije za teške dizel motore ultravisokih performansi – UHPD ulje. Odlikuje se malim sadržajem sulfatnog pepela, fosfora i sulfata (low SAPS). Napravljeno je od sintetičkog baznog ulja i formulisano je za upotrebu u najnovijim Euro-4 i Euro-5 motorima sa sistemima za tretman izduvnih gasova (DPF/CRT, SCR), ali se istovremeno može koristiti i u motorima starije proizvodnje. Pruža dobre karakteristike produkata sagorevanja posle naknadne obrade (DPF/CRT), pa je zbog toga odlično za upotrebu u autobusima koji imaju ovakve sisteme obrade produkata sagorevanja. Takođe, odgovara motorima koji koriste SCR tehnologiju (Selektivnu Katalitičku Redukciju).

Preporučuje se za teške dizel motore u kamionima i autobusima. Razvijeno je za upotrebu u Euro-4 i Euro-5 motorima sa sistemima za tretman izduvnih gasova – DPF, CRT, SCR, ali se može koristiti i u motorima starije generacije.

Šifra proizvoda: 801717CXE Kategorije: , Oznaka:

Na osnovu 0 komentara

0.0 overall
0
0
0
0
0

Budite prvi koji će napisati komentar “Texaco URSA ULTRA X 10W-40 60 lit.”

Trenutno nema komentara.