fbpx
,

Varstoj Automatska maska za zavarivanje PROFI

DAIHEN VARSTROJ d.d.
Šifra artikla: Varstroj Profi

 

Varstoj Automatska maska za zavarivanje PROFI

Automatska maska za zavarivanje je opremljena staklom sa mogućnošću samozatamljenja. Staklo je providno pre početka zavarivanja što omogućava variocu preglednost radne površine.

7.980,00 

Varstoj Automatska maska za zavarivanje PROFI

Automatska maska za zavarivanje je opremljena staklom sa mogućnošću samozatamljenja. Staklo je providno pre početka zavarivanja što omogućava variocu preglednost radne površine. Kada se uspostavi luk staklo se automatski zatamljuje. Kada se luk prekine staklo opet postaje providno. Vreme zatamljenja iz svetlog u tamno stanje je 0.0001 s.
Vreme otvaranja iz tamnog u svetlo stanje može da se podesi u intervalu od 0.1 – 0.9 s. Maska je opremljena kontinualnim podešenjem zatamljenja koje se kreće od DIN 9 – DIN 13. Automatska maska za zavarivanje daje korisniku stalnu zaštitu od UV / IR zračenja čak i kada je u svetlom stanju.UV / IR nivo zaštite je do DIN 13 sve vreme.Napajanje je obezbeđeno preko solarnih ćelija tako da je korisnik oslobođen radnji kao šro je punjenje baterija, uključivanje ili isključivanje ili bilo koje druge operacije. Maska je opremljena sa spoljašnjom zaštitnomm folijom koja je napravljena od visoko kvalitetnih materijala što joj daje dug vek trajanja.

Veličina filtera 110 x 90 x 9 mm
Veličina vidnog polja 97 x 47 mm
Raspon nivoa zatamnjenja DIN 9-13
Vreme zatamnjenja 0,08 ms
Vidljivost u svetlom stanju DIN 3
Podesivo vreme povrata u svetlo stanje 0,1 – 0,9 s
Senzor za zatamnjenje 4
Funkcija ZAVARIVANJE/BRUŠENJE
Napajanje solarne ćelije
Automatsko uključivanje i isključivanje
CE i TUV sertifikat
Neto težina 420 g