fbpx
-5%
,

Villager Robotska kosačica VILLYBOT 2.1 (064598)

Villager
SKU: 064598

Villybot 2.1 plus je inteligentna robotska kosačica koristi globalno pozicioniranje kako bi kosila vaš travnjak. Košenje je paralelno kao kod tradicionalnog košenja, a svaki sledeći ciklus je upravan u odnosu na prethodni čime se eliminišu vidljivi tragovi košenja i kretanja. Pored ručnog pokretanja, ovaj model ima i mobilnu aplikaciju Villy-Wire za pokretanje, pravljenje rasporeda rada, praćenje ispunjavanja rasporeda rada nainteraktivnoj mapi, kao i stepena istrošenosti baterije izraženog u procentima.

66.499,00  69.999,00 

Robotska kosačica VILLYBOT 2.1 Villager

Villybot kosačice su autonomni roboti čija je svrha samostalno košenje travnjaka sa minimalnom asistencijom čoveka. Proizvodnji Villybot robotskih kosačica prethodio je višegodišnji razvojnoistraživački proces koji je imao za cilj stvaranje visoko sofisticirane, pouzdane, autonomne jedinice, koja bi, sa druge strane, bila pouzdana u radu i dugotrajna. Prilikom razvoja se naročito vodilo računa o korisničkom iskustvu.

Villybot 2.1 plus

Ova inteligentna robotska kosačica koristi globalno pozicioniranje kako bi kosila vaš travnjak. Košenje je paralelno kao kod tradicionalnog košenja, a svaki sledeći ciklus je upravan u odnosu na prethodni čime se eliminišu vidljivi tragovi košenja i kretanja. Pored ručnog pokretanja, ovaj model ima i mobilnu aplikaciju Villy-Wire za pokretanje, pravljenje rasporeda rada, praćenje ispunjavanja rasporeda rada nainteraktivnoj mapi, kao i stepena istrošenosti baterije izraženog u procentima.

Paralelno košenje

Tokom košenja u ovom režimu rada robot pravi paralelne prave linije kretanja koje su blizu jedna drugoj, a sve to zahvaljujući inteligentnom softveru i globalnom pozicioniranju. Glavna prednost ovog načina košenja su kratki vremenski intervali izvršavanja zadatka.

Nasumično košenje:

Robot se kreće u različitim pravcima svaki put zauzimajući novu rutu. Glavna prednost ovog načina košenja je ta da na travnjaku ne ostaju nikakvi tragovi košenja i kretanja karakteristični za klasične kosačice.

VillyWire TM mobilna aplikacija

Vi i vaša pametna robotska kosačica sad možete biti povezani putem Bluetooth-a i Wi-fi konekcije. Izbori kao što su podešavanje početka zadatka, praćenje progresa zadatka, nivoa baterije, isključivanja senzora za kišu su sada u pripadajućoj aplikaciji. Putem ove aplikacije vaš uređaj može biti praćen u svakom trenutku i sa bilo kog mesta.

Oprema : 

 • Baza za punjenje
 • Adapter
 • Ogradna žica
 • Klinovi za žicu
 • Spojnica ogradne zice
 • Rezervni noževi

Karakteristike : 

 • Senzor podizanja
 • Senzor kiše
 • Senzor dodira
 • Kod protiv krađe
 • Aplikacija VillyWire™

Održavanje:

Povremeno je potrebno sprovesti čišćenje nakupljene trave i brisanje uređaja. Takođe, treba kontrolisati naoštrenost noževa i izvršiti zamenu (po potrebi).

Proizvođač

Naziv proizvoda

Robotska kosačica VILLYBOT 2.1 Villager

Šifra artikla:

064598

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Agromarket

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Villager Robotska kosačica VILLYBOT 2.1 (064598)”

There are no reviews yet.